Camteh d.o.o. ekskluzivni zastupnik za Raise3D printere

Raise3D vrhunski industrijski 3D printeri

Cijenjeni partneri, kupci i ostali prijatelji iz svijeta 3D printanja tvrtka Camteh d.o.o. Printer3D postao ekskluzivni zastupnik i ovlašteni serviser za 3D printere renomiranog svjetskog proizvođača Raise3D za područje Republike Hrvatske.

Raise3D je američki dizajner i proizvođač 3D printera sa sjedištem u Kaliforniji. U svojoj ponudi 3D printera imaju industrijske i edukacijske FFF (FDM) 3D printere. Stalnim ulaganjem u razvoj i stalnom komunikacijom sa tržištem nastoje premašiti očekivanja kupca. Time zadržavaju povjerenje poduzetnika i ostalih korisnika Raise3D printera.

Uz 3D printere visoke preciznosti razvijaju i intuitivni program (slicer) kojim pripremate model za 3D printanje pod nazivom ideaMaker. Danas više od 15.000 korisnika u industriji, medicini, proizvodnji, školama ili ostalim organizacijama koriste Raise3D printere. Neke od organizacija koje koriste Raise3D printere su: US Air Force, Google, Microsoft, Amazon, Honda, Tesla, Honeywell i sl. 

Printer3D.hr u ponudi na našem web shopu ima tri modela Raise3D printera: Raise3D E2, Raise3D Pro2 i Raise3D Pro2 Plus. Raise3D E2 je printer osmišljen za korištenje u edukacijskom smislu, te velik broj korisnika ima u školstvu. Industrijski tipovi printera su preostala dva, a to su Rise3D Pro2 i Rise3D Pro2 Plus. Uz 3D printere u ponudi imamo originalne Raise3D filamente, te rezervne dijelove za navedene printere. Sve navedeno imamo na zalihi. Ujedno pružamo edukacijsku i tehničku podršku svim sadašnjim i budućim korisnicima Raise3D printera.

Zašto odabrati Raise3D printere pogledajte u sljedećem videu:

Obratite nam se s povjerenjem putem e-maila podrska@camteh.hr ili posjetite naš web shop www.printer3d.hr

Vaš printer3D tim – ovlašteni zastupnik za Raise3D.

Back to top