O NAMA

Tvrtka Camteh d.o.o. osnovana je krajem 2011. godine na temelju dugogodišnjeg iskustva na području CAD/CAM tehnologije. Naši počeci sežu u 2000. godinu kada smo počeli užu suradnju sa CNC Software inc., koji je proizvođač danas u svijetu vodećeg i najproširenijeg CAM software-a Mastercam.

Uz Mastercam izrađujemo i postprocesore po mjeri Vaših potreba. Postprocesori su jedna od najbitnijih postavki svakog modernog CAM sistema, koji su najčešće previše zanemareni. Jedno je generirati obradu i putovanja alata na ekranu, a drugo je sve to prebaciti na stroj i odraditi komad. Uz pomoć našeg znanja i iskustva, sposobni smo napraviti i najkompliciranije postprocesore za serijsku proizvodnju, koji će generirati NC programe koje možemo uvijek bez ikakvog ručnog editiranja puštati na stroju.Sve to je jedini način postizanja kompletne integracije Mastercamovih obrada na ekranu sa upravljačku jedinicu stroja, koja nam na kraju daje dobar komad.

Sredinom 2019. godine proširili smo naš posao na granu 3D tehnologije tj. ušli u svijet 3D printera i 3D skenera zajedno s njihovim pripadajućim materijalima. Postali smo i ekskluzivni zastupnik i ovlašteni serviser za 3D printere renomiranog svjetskog proizvođača Raise3D za područje Republike Hrvatske. Raise3D je američki dizajner i proizvođač 3D printera sa sjedištem u Kaliforniji. U svojoj ponudi 3D printera imaju industrijske i edukacijske FFF (FDM) 3D printere. Stalnim ulaganjem u razvoj i stalnom komunikacijom sa tržištem nastoje premašiti očekivanja kupca. Time zadržavaju povjerenje poduzetnika i ostalih korisnika Raise3D printera.

Back to top